4. мај 2024.

RTV KUČEVO

Radio Kučevo

Писмо Божић Бати – „Пошта Србије”

Павно предузеће „Пошта Србије”, Београд расписује ликовни и литерарни конкурс под називом „Писмо Божић Бати”, намењен деци узраста до 12 година која живе у Републици Србији.

Конкурс траје до 20. децембра 2023. године.

Тема наградног конкурса је „Божићна бајка”.

Радови се у назначеном року шаљу на:

Поштански преградак 900, 11120 Београд 35,
за наградни конкурс „Писмо Божић Бати”

Услови наградног конкурса „Писмо Божић Бати”

  1. Учесници конкурса могу бити деца узраста до 12 (дванаест) година старости, са пребивалиштем/боравиштем на територији Републике Србије.
  2. Тема конкурса је „Божићна бајка”.
  3. У наградном конкурсу учествују ликовни и литерарни радови, без ограничења у техници извођења и димензији рада.
  4. Нема ограничења у броју послатих радова.
  5. Деца могу узети учешће у наградном конкурсу слањем појединачних радова или слањем колективног рада преко предшколских и школских установа које похађају.
  6. Колективни рад подразумева заједнички ауторски рад, двоје или више деце, која похађају исту васпитно-образовну групу/разред или више појединачних радова деце из исте групе.
  7. Радови морају бити оригинални и израђени самостално.
  8. Учесници који пријављују појединачни рад, уз рад достављају име аутора и датум рођења аутора, као и контакт телефон и имејл адресу, адресу, град/место родитеља/старатеља.
  9. Учесници који преко школске/предшколске установе, пријављују колективни рад, уз рад достављају назив школе/предшколске установе, адресу, град/место, контакт телефон и имејл адресу установе или учитеља/васпитача, разред или васпитно-образовну групу и број деце који је учествовао у изради рада.
  10. Уз радове је потребно доставити и писани пристанак родитеља/старатеља, на обрасцу који је дат у прилогу ових услова или својеручно написан, са подацима из поменутог обрасца.
  11. Радови се предају до 20. децембра 2023. године на адресу: Поштански преградак 900, 11120 Београд 35, наградни конкурс „Писмо Божић Бати”.
  12. Радове ће оцењивати Комисија за избор најбољих радова на наградном конкурсу Јавног предузећа „Пошта Србије”, Београд под називом „Писмо Божић Бати” (у даљем тексту: Комисија).
  13. Комисија ће, по завршетку конкурса, изабрати шест најбољих појединачних и шест најбољих колективних радова, који ће бити награђени од стране Јавног предузећа „Пошта Србије”, Београд (у даљем тексту: Пошта Србије).
  14. Комисија ће изабрати и три специјалне награде: школу/предшколску установу са највећим бројем квалитетних радова, издвојено одељење/школу у руралном подручју са најквалитетнијим радовима; одељење деце са посебним потребама са најквалитетнијим радовима.
  15. Пошта Србије објавиће имена и презимена аутора награђених појединачних радова, називе школа/предшколских установа и васпитно-образовних група/разреда (код колективних радова), награђене радове, фотографије/снимке победника, у штампаним и електронским медијима, на корпоративном сајту Поште Србије, на званичним странама Поште Србије на друштвеним мрежама и Вибер групи.
  16. Пошта Србије, за по шест најбољих радова у појединачној и групној конкуренцији, као и за три специјалне награде додељује – ваучере у групној конкуренцији за техничке и друге производе и ваучере у појединачној конкуренцији за спортску одећу, обућу и другу спортску опрему.
  17. Резултати наградног конкурса биће објављени 4. јануара 2024. године на свечаној додели награда.
  18. Радови пристигли на конкурс се не враћају.
  19. За више информација на располагању је имејл адреса marketing@posta.rs.

Извор: ЈП Пошта Србије