18. јул 2024.

RTV KUČEVO

Radio Kučevo 88,9 FM

Radio ekipa

Katarina Savić

Ćao, zovem se Katarina, poznatija kao Keti, a moja ekipa iz radija mi tepa “Diša”.

 Život sam započela 5. januara 1998. godine. Po pričama je to bilo opasno vreme, ali se svi vraćaju na onu čuvenu rečenicu “Bila su to lepša vremena”. 

Mene kao jarca u horoskopu karakteriše tvrdoglavost, ali rekla bih u pozitivnom smislu; kada nešto hoću-idem glavom kroz zid po to. 

U životu su mi najbitniji porodica i prijatelji. Oni za mene kažu da sam ambiciozna, dobar prijatelj, spremna na sve, ćerka za primer. 

Ljubitelj sam pasa. Svakog psa kog vidim na ulici moram da pomazim i malo proćaskam sa njim.

Ludim za Diznijevim starim crtaćima, a idol kroz život mi je junakinja Pokahontas. 

Za sebe mogu da kažem da sam jako emotivna i kreativna osoba. Zaplačem na običnu reklamu sa TV-a, a od sitnica napravim i sklopim super stvari. 

Životni ciljevi su mi da jednog dana objavim svoju knjigu, proputujem veći deo ove okrugle lopte, a možda i ravne ploče, ko će ga znati i da kada budem osedela mogu da kažem da sam život iskoristila na najbolji mogući način. 

Pored osnovne škole sam završila i osnovnu muzičku školu. Osim ogromne ljubavi prema klaviru, želela sam da jednog dana postanem poznati producent i pravim dobru muziku. Zbog toga sam upisala srednju muzičku školu, smer dizajn zvuka, gde se moja kreativnost još više razvila. Nakon srednje škole upisala sam fakultet, smer muzika u medijima. Učila sam dosta o radiju i televiziji. I eto, život nas uvek odvede tamo gde nam je mesto, zaposlila sam se u RTV KUČEVU. 

Ni manje, ni više, doseljena mi je uloga glavnog i odgovornog urednika, kao i direktora radija. Velika mi je čast, ali i ogromna odgovornost. Moram priznati da stvarno uživam na poslu, čak mi nije teško da se budim ujutru za prvu smenu. Isto tako sam i voditeljka na radiju, producent i montažer i vodim sajt Rtv Kučevo (redakcija).

Moja poruka za sve vas: Samo maštajte i nikada ne dozvolite koliko god godina imali da ono dete u vama bude zapostavljeno.

Aleksandra Adamović 

Zdravo dragi ljudi, moje ime je Aleksandra Adamović i ja sam voditelj na radiju. Družimo se svakog dana na radiju. Nadimak mi je Saška i mnogo volim svoje selo Duboku. Nikad ne bih otišla iz njega.

Bojan Stokić 

 Zovem se Bojan Stokić rođen sam 07.08.1981. Ja sam tonac i tehnička podrška . Ako vas zanima nešto više pitajte me . Inače svi me zovu Boki .