29. април 2024.

RTV KUČEVO

Radio Kučevo

„ВЕСЕЛЕ ДЕВОЈКЕ“ У КУЧЕВУ

Позивамо вас да погледате домаћу верзију чувеног америчког мјузикла. Музичко сценски спектакл “Веселе девојке” на сцену је поставио редитељ Раде Вукотић, а наступају: Тијана Дапчевић, Маја Брукнер, Зорана Павић, Јелена Ђукић и Ивана Петерс.

То је прича о пет најбољих другарица из детињства које се поново окупљају на девојачкој вечери у част удаје ћерке једне од њих. Осим свима добро знаних музичких нумера (музичка сарадња: Васил Хаџиманов), представу чини занимљивом и драмски сукоб између две другарице у који су, наравно, уплетене и све друге. Преплићу се животне приче пет различитих жена – приче о срећи и љубави, пријатељству и поверењу, али и незадовољству и неостварености.

У среду, 06. септембар 2023. године, од 20:00 часова у Центру за културу Драган Кецман у Кучеву можете погледати мјузикл „ВЕСЕЛЕ ДЕВОЈКЕ“. Улаз је бесплатан.

У овом музичко-сценском спектаклу, који је адаптација истоименог америчког мјузикла, Вукотић „прича причу“ о пет најбољих другарица из детињства које се поново окупљају на девојачкој вечери у част удаје ћерке једне од њих.
Осим свима добро знаних музичких нумера попут Андреа, Апсолутно твој, Хајде да лудујемо, Јутро је… представу чини занимљивом и драмски сукоб између две другарице у који су, наравно, уплетене и све друге.
Преплићу се животне приче пет различитих жена- приче о срећи и љубави, пријатељству и поверењу, али и незадовољству и неостварености.