4. мај 2024.

RTV KUČEVO

Radio Kučevo

ПРЕДЛОЖИ ПРОЈЕКАТ ЗА БУЏЕТ ОПШТИНЕ КУЧЕВО ЗА 2023. ГОДИНУ

Општина Кучево је у процесу израде буџета за 2023. годину и жели да укључи своје грађанке и грађане у предлагање и избор пројеката који ће бити финансирани јавним средствима.

Користимо ову прилику да Вас позовемо да током периода од 14.10.2022. до 26.10.2022. године предложите и подржите пројекте за које сматрате да могу учинити живот у нашој општини  квалитетнијим и лепшим.

Линк где можете попунити дигиталну (веб) форму је:  УПИТНИК за буџет Општине 2023. (форма је анонимна).

Oбразац упитника у папиру за предлагање пројеката можете преузети у Општинској управи Кучево, Светог Саве бр. 76, на писарници, као и у свим месним канцеларијама, или скинути га са званичне веб-презентације Општине Кучево www.kucevo.rs са веб-странице “Буџет општине Кучево за 2023. годину“. Попуњене обрасце упитника можете предати у Општинској управи Кучево, Светог Саве бр. 76, на писарници или убацити у кутије постављене у холу зграде Општине Кучево, радним данима од 07.00 до 15.00 часова. Попуњени образац упитника можете послати и на имејл: javnarasprava@kucevo.rs.

На овај начин, Ваши предлози се могу наћи на листи приоритетних пројеката који ће бити финансирани из буџета Општине Кучево.

С обзиром да се пројекти финансирају из буџета наше општине, важно је да се пројекти које предлажете односе на објекте, односно потребе које су у надлежности локалне самоуправе.

Пројекат који предлажете може бити капитални пројекат, односно пројекат који предлажете треба да обухвата изградњу нових објеката или значајне, дугорочне радове на унапређењу постојећих објеката. Такође, можете предложити и пројекат од интереса за локалну заједницу који не обухвата изградњу објеката, већ скуп других активности које могу унапредити живот наших суграђана.