26. април 2024.

RTV KUČEVO

Radio Kučevo

U suret jubileju i novogodišnjim praznicima – Centar za kulturu “Dragan Kecman” Kučevo


1.decembra , 2020.godine održaće se izložba fotografija Predraga Sinđelića sa početkom u 18.časova u Holu Centra za kulturu Kučevo.

This image has an empty alt attribute; its file name is fotografija.jpg
fotografija Predraga Sinđelića


Takođe, tokom decembra Centar za kulturu Kučevo, ima u programu književno veče Svetislava Basare , dvostrukog laureata NIN-ove nagrade koje će se održati u utorak, 7. decembar 2021.godine sa početkom u 18časova u Zavičajnoj galeriji CZK, Kučevo.

This image has an empty alt attribute; its file name is Stevo-Basara.jpg
Svetislav Basara



U mesecu decembru , Centar za kulturu “Dragan Kecman” Kučevo , proslavlja 40 godina od osnivanja. Tim povodom i u susret novogodišnjim praznicima , daruje svoje sugrađane poklon predstavom Crveni šešir u režiji Dimitrija Šašića. U predstavi igraju Mina Lazarević i Nada Blam.

Predstava je nastala na osnovu istinite priče o dvema poznatim spskim glumicama i njihovoj bliskosti i prijateljstvu . Priča publiku s lakoćom može da prošeta od smeha do suza i nazad ali i da natera ljude da razmisle o brojnim životnim pitanjima. Dođite i pogledajte predstavu, u utorak 14.decembra 2021.godine, sa početkom u 20 časova, u velikoj sali Centra za kulturu Kučevo.

Ulaz je besplatan.