19. април 2024.

RTV KUČEVO

Radio Kučevo

 U 17 časova dečji film MEDA SA SEVERA 4 – PORODIČNO PUTOVANJE  i u 19 časova film INDIGO KRISTAL.

Centar za kulturu “Dragan Kecman” Kučevo vas poziva u nedelju, 02. aprila 2023. godine na dve bioskopske projekcije.

 U 17 časova dečji film MEDA SA SEVERA 4 – PORODIČNO PUTOVANJE  i u 19 časova film INDIGO KRISTAL.

Cena ulaznice je 350 dinara.

 Nedelja, 02. aprila 2023. godine  u 17 časova, MEDA SA SEVERA 4 – PORODIČNO PUTOVANJE, cena ulaznice je 350 dinara, za dečji film, pratilac deteta ne plaća ulaznicu.

MEDA SA SEVERA 4 – PORODIČNO PUTOVANJE  

Dok se Norm trudi da izbalansira da bude kralj i otac, otkriva da mu je kruna ukradena neposredno pre jubileja severnog svetla!

Kada Normova deca saznaju za njegovo tajno putovanje u živopisni grad Harbin, odlučuju da to pretvore u porodičnu avanturu, nesvesni da c´e Norm zapravo tražiti svoju izgubljenu krunu. Dok su u Harbinu, upoznaju tigra po imenu Fu, arhitektu grada i ponosnog oca blizanaca, Pita i Repeta. Na ovom porodičnom odmoru, Norm saznaje koliko je važno raditi zajedno sa svojom porodicom da pronađe krunu i spasi Sever. 

Nedelja, 02. aprila 2023. godine  u 19 časova INDIGO KRISTAL, cena ulaznice je 350 dinara.

 INDIGO KRISTAL

Priča je smeštena u četiri dana i prati Vuka, tridesetogodišnjeg povratnika iz zatvora koji, gonjen samoubistvom najboljeg druga, pokušava da spase njegovog mlađeg brata na veče godišnjice samoubistva. Poučen iskustvom, Vuk počinje svoj put asimilacije u društvo usputno pokušavajući da sazna zbog čega je pušten dve godine ranije…