24. април 2024.

RTV KUČEVO

Radio Kučevo

Представа „Мајстори, мајстори“, Аматерског позоришта “Миливоје Живановић”


Центар за културу “Драган Кецман” Кучево вас позива у петак, 24. марта 2023.године у 20 часова на позоришну представу „Мајстори, мајстори“, Аматерског позоришта “Миливоје Живановић” Центра за културу Пожаревац.

 Улаз је бесплатан.

Комад ,,Мајстори, мајстори“,  урађен je по филму редитеља Горана Марковића из осамдесетих година прошлог века.

Адаптацију и режију урадио је Пожаревљанин Владислав Велковски, који је стављајући причу у садашње време оставио свој лични печат. Ово је један од најмасовнијих пројеката пожаревачког театра, а свој глумачки таленат показало је чак 23 глумца и глумица. Главна мушка улога поверена је Марку Бошковићу, који глуми Мирослава Симића, просветног инспектора. На почетку каријере, млади човек понесен дахом истраге, новим послом и вером у људе, долази у школу да расветли пријаву против заменика школе. Међутим, иако наизглед делује све савршено, кроз представу упознајемо различити спектар ликова, замршених односа и херметички затворену средину која нема поверења према придошлицама.

Центар за културу “Драган Кецман” Кучево, апелује на гледаоце да не доносе храну и пиће на позоришну представу  и да не доводе малу децу, представа није за децу.