29. март 2024.

RTV KUČEVO

Radio Kučevo

Гост у нашем студију председник oпштине Кучево др Иван Рајичић

Имали смо прилику да у нашем студију РТВ Кучева угостимо првог човека oпштине Кучево – доктор Ивана Рајичића и кроз један интервју успели да из прве руке сазнамо све о запошљавању, капиталним инвестицијама , реконструкцији Дома здравља, потписаним уговорима који су у реализацији, социјалним питањима, туризму, заштити животне средине , култури и још много актуелних и горућих тема у oпштини Кучево, које су од велике важности за бољитак свих нас.

Било нам је изузетно драго да разговарамо са младим и храбрим председником , мислили смо да ће интервју кратко трајати , али сат и 15 минута је готово пролетело , ми смо много питали , а председник Иван Рајичић је имао много тога да каже и врло радо је одговарао на сва питања. Нашу емисију можете слушати у терминима од 11 и 17 часова. На инсистирање слушаоца пуштаћемо и репризу емисије. Будите на нашим таласима 31. марта у 11 и 17 часова како би били обавештени о детаљима које можда нисте знали. 

Председник oпштине Кучево др Иван Рајичић је у предходном периоду доказао да прецизно решава сваку проблематику која му се нађе на путу. Заједно са својим сарадницима, као да има пуну подршку државних институција, а заправо за све те инвестиције се треба изборити. То су велике инвестиције које стижу у Кучево са републичког нивоа, док се буџет троши смислено и тачно. 

Поред многих инвестиција које су већ реализоване у инфраструктури и које су још увек у фази реализације биће упамћен по томе што је општина Кучево добила највећу донацију у историји потписивањем уговора у присуству министра грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре,  Томислава Момировића. 

Кучево је, заједно са Београдом и Новим Садом међу 16 градова и општина које су прве добиле донацију. Кучевачка локална самоуправа je у ову 2022. годину ступила са развојним буџетом. Aкценат је на субвенционисању привреде, улагањима у инфраструктуру, пољопривреду и туризам, као и на унапређењу социјалне заштите и заштите животне средине. Будите на нашим таласима 31. марта у 11 и 17 часова и слушајте интервју у целости.

Redakcija internet portala RTV KUČEVO – Katarina Savić, Радмила Станковић